ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nytt barnrum

/

Bild: Ferm Living

Igår var det en början till rensning och röj på schemat. Gästrummets garderober fick sig en omgång då lilleman ska flytta in i större rum och äntligen få den här ljuva tapeten Harlequin från Ferm Living på väggarna. Förälskade mig i den direkt när den kom ut på marknaden och kärleken består.

Nu är Charlies rum i ljust blått och lite bebisaktigt men det känns som det är tid för att dra ut Sebra sängen (gjordes igår och han har sovit heeeela natten lång), släppa taget om bebisstadiet och låta honom få ett lite tuffare och mer lekfullt rum där kreativiteten kan flöda och där trygghet fortfarande är ett av ledorden. Den här ljusslingan plockade jag ihop i Paris och det ska få sätta tonen i rummet tillsammans med den turkosa tapeten.  Just nu jobbar jag på moodboarden i rummet som ni naturligtvis ska få ta del av här på bloggen.

Bilder: Simplicity

Den här sötnosen vid namn Dorothy fick Charlie på posten i ett paket häromdagen. Underbar docka från Luna Design. Hur cool som helst och det roliga är att det inte finns en enda som är likadan. ”Det är coolt att vara unik” är sloganen och det är precis vad det är det! För min pojke är alldeles unik!!! Så som alla andra barn på jorden.

Önskar er en fin start på denna nya vecka! Min sista vecka innan lååååång semester! Härligt!

Kram Jannice

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00