ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inredningstips!

/

Just nu regnar det här hemma och vi hann precis plantera blommor, klippa gräsmattan och gödsla, så lite ösregn på det är ju helt perfekt! Jag kan tycka att det är rätt skönt när det regnar. Inga måsten att vara ute, utan man kan bara skrota runt inne. Skönt det med. Just nu sitter jag och surfar runt på nätet och hittade det här vackra hemmet.

Söndagens inredningstips: Välj inte samma färg eller träslag på bord och köksstolar. Det blir lätt ointressant och tillrättalagt. På bilden ovan tycker jag man har skapat en fin balans mellan trädbordet och de svart svarta stolarna som stramar upp.

I samma hem finner vi detta sovrum. Jag får ofta frågor om sängen framför ett fönster. Enligt Feng Shui ska man undvika detta, men ibland kanske man inte har några alternativ. Då tycker jag att detta par lyckats alldeles utmärkt. Flytta ut sängen något. Häng för skira gardiner (som gärna kan täcka hela fönstret höst och vintertid) och använd en rejäl sänggavel. Vackert, och det bromsar energiflödet och skapar kraftposition som skapar trygghet.

Köket i detta hem går i svart och vitt, med inslag av trä som värmer och mjukar upp! Det vackra köket är från Kvänum.

Bilder: Anne Nyblaeus

Vardagsrummet går i accentfärgen rosa. Den svarta krukan håller ihop inredningen med de andra rummen. Valet av den strikta stora maffiga soffan, tål en accentfärg som rosa utan att det blir för feminint.

Visst är hemmet vackert, personligt och inspirerande? Är du nyfiken på inköpsställena, så hittar du dem här.

Önskar er en fin söndag! Här blir det korvstroganoff och mys framför tv:n med pussel, tända ljus och bokläsning.

Kram Jannice

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00