ANNONS
PersonuppgifterCookies

Charlies födelsedag!

/

Tänk idag för två år sedan kom vår lilla son till världen. En vecka för tidigt, förmodligen lika nyfiken och ivrig på livet som sin mamma. Liljekonvaljerna har aldrig doftat så underbart som då, solen sken på en klarblå himmel (precis som idag) och värmen ute och i våra hjärtan var det finaste vi upplevt. Älskade lilla varelse, som gav ordet kärlek en ny innebörd. Så underbart det är att få älska någon så obeskrivligt stort och gränslöst. Grattis och kärlek till dig vår fina son.

Morgonen här har börjat med tårta, paket och sång. Gårdagen bakades det för fullt så idag ska vi lapa sol, fika i trädgården och bada i vattenspridaren. Allt det där som en liten Gosebubb älskar att göra! Imorgon blir det kalas med familj och vänner.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin fredag och trevlig helg!

Kram på er, Jannice

PS. Den stora ”farkosten” på bilden är en Wigglekart. Världens roligaste och tystaste leksak. Du drar fram och tillbaka i styret så går den framåt. Ljudlös och inga märken på golv eller väggar. Funkar upp till 105 kg, så här har vi alla åkt på morgonen. Hihi. DS.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00