ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dekorera mera

/

Bild: Anna-Malin, Helt Enkelt

För dig som tycker det är svårt att dekorera och skapa små stilleben där hemma har jag ett tips! Använd dig av en fin bricka och börja dekorera den med saker du tycker om. Skippa tankar som – Kan jag verkligen ha den här? Vad ska andra säga? Utan bara kör på säger jag! Blanda högt och lågt. Mjukt och kantigt. Ruffa detaljer mot blanka. Placera den på en bänk, ett bord eller varför inte på en byrå i sovrummet och njut av dessa vackra saker. Ofta hittar man mycket på loppisar och det blir personligt och kreativt på samma gång. Att samla sin samling gör också intrycket mindre rörigt. Tips är att ha en liten vas på brickan, där du lätt kan knipsa av en blomma ifrån trädgården och förgylla din plats ännu mer.Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt här på Sköna hem har gjort det här fina stillebenet på sitt soffbord. Jag själv letar just nu efter en kantig liten bricka att ha på mitt skrivbordet i sovrummet med söta små askar, parfymer och annat tjejigt som jag kan vakna till om morgnarna.

Kram Jannice

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00