ANNONS

Inred personligt

/

Idag vill jag slå ett slag för att inreda personligt! Uttjatad mening kanske, men ack så viktig! För jag tycker att ju mer vi inspireras av bloggar och tidningar, desto mer likriktade blir våra hem. Strunt i trender och vad som är rätt och fel. Ute och inne. Tänk istället på vad just du tycker om. Vad är betydelsefullt för just dig och din familj? Den här stövelvasen må vara ute, otrendig, 80-tal m.m.  Men för mig kära vänner, har den ett affektionsvärde och är världens sötaste. Den har varit med mig sedan jag var mycket liten och att vakna till synen av denna vas prydd med blommor om morgonen gör min dag. Inget är vackrare än ett hem som speglas av personlighet och känsla. Dina föremål omkring dig påminner om dig, vem du är, din existens, vart du är på väg och dina drömmar.

Skrivbordet i vårt sovrum, saknar fortfarande lite vackra lådor, men de ligger och väntar på att få bli tapetserade. Fick nämligen hemskickat av sötaste Boråstapeter några fina boxar och vår tapet Lace som vi har bakom sängen, så jag kan göra mina egna personliga lådor.

Bilder: Simplicity

Så ta en titt där hemma. Omger du dig med saker som du tycker om? Tänk på att att det är samspelet mellan den yttre miljön och den inre känslan som ger ett ökat välbefinnande och därmed en hållbar inredning. Huvudtanken med en vacker miljö är inte stilen, utan balansen mellan människan och dess omgivning!

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställen: Skrivbord och stol Oliver Furniture, Can Can interiör. Brevpress, Tofsar & Ting. Lampa, EM möbler.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00