ANNONS

Välkommen aprikos!

/

Färgen nummer 1 i vår i inredningsvärlden kommer att bli aprikos/korall/laxrosa. De här bilderna från Tine K tycker jag visar den bäst. Tillsammans med grå färgskala och ljust trä. Ursnyggt!

Bilderna andas vår och en viss lätthet. Det var längesen vi såg accentfärger som inte är dovt lila, blå eller petroleum. Visst blir man glad?!

Att blanda in ljuslyktor, fat, skålar och blommor i en annars neutral färgskala på inredningen, ger ett harmoniskt intryck och är en bra början till färg för dig som inte är van vid det.

Iittalas nya färg för i år är laxrosa som finns på såväl denna nya Kastehelmiskål som på de klassiska Kivilyktorna.

Visste du förresten om att aprikos är den färgen som tar längst tid på sig att återkomma i trendcykeln? Och vet du vilken färg vi svenskar tycker mest illa om? Jo, faktiskt aprikos! Förklaringen i det kan ligga i att den har en hudton och det finns ju ett uttryck som säger, in på bara huden…. Vi får se om årets färg som jag tycker har lite mer korall i sig kan ändra vårt resonemang! Jag ser fram emot den! Välkommen aprikos!

Kram på er, Jannice

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00