Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa skonahem i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Sköna hem

Här hittar du alla Sköna hems bloggare!

Fina inredningstips, Feng shui och växthus med spirande grönska. Hos Sköna hems bloggare får du massor av inspiration till ditt hem varje dag! 

Add Simplicity – Feng Shui-bloggen med Jannice Wistrand 

För många år sedan bestämde sig Jannice Wistrand för att följa drömmen och sadla om, från marknadschef till inredare, och med tiden också till Feng  shui-konsult, föreläsare och poddare. Sedan 2007 har hon drivit prisbelönta bloggen Add Simplicity där hon generöst delar med sig av sina bästa inredningstips för hur du får balans och harmoni och skapar ett hem att verkligen trivas i. Tipsen är oftast förankrade i Feng shui; läran om hur vi kan påverka vårt välbefinnande genom att möblera rätt och anpassa vår färgsättning så att ny energi kan skapas i både själ och inredning.

Vad är Feng shui för dig?

– Ett sätt att leva, inte bara att inreda! Feng shui är en filosofi där välbefinnande står i fokus, och där vi behandlar oss själva värdigt och inte ägs av våra prylar. Ett hem i balans gör att vi mår bra.

Besök Jannices blogg här. 

Jannice Wistrand.Jannice Wistrand.Jannice Wistrand.
Jannice Wistrand. Foto: Lena Evertsson

Doreen Månsson

Hon är en mångsysslare av rang som älskar inredning, dukning och trädgård. Frågor om hur man piffar middagsbordet bäst gör henne ”alldeles pirrig” och hon får stresspåslag om hon inte får exakta instruktioner första gången hon ska göra något. Doreen Månsson bloggar om sina intressen i hemmet och bjuder på väl dokumenterade projekt, allt med en stor portion humor.

Vad får vi ta del av på din blogg?

– Det blir en hel del mat, dukningstips och inredning. Eftersom vi bor i ett 20-talshus och är lite byggnadsvårdsnördar så blir det varsamma husfix-projekt med en hel del platsbyggda lösningar då inte en enda vinkel verkar vara rak i mitt hem. När det är säsong blir det odling och trädgård för hela slanten. Mina barn tycker att det är avvikande att jag har en bild på min favoritros som bakgrund på både mobil och dator och inte en bild på dem.

Besök Doreens blogg här. 

Foto: Doreen Månsson

Seventeen Doors med Ulrika Randel

I bloggen Seventeen Doors slår Ulrika Randel ett slag för färre men mer genomtänkta objekt i hemmet och att satsa på konst, oavsett plånbok.

Vad kommer vi få se och läsa om i din blogg?

– I bloggen bjuds i vanlig ordning på en mix av inredning, design och kultur, trädgård, resor och lite familjeliv i kulisserna. Även om jag tycker om att upptäcka världen älskar jag min hemstad Stockholm allra mest, vilket nog också kommer att synas i bloggen.

Besök Ulrikas blogg här.

Ulrika Randel.Ulrika Randel.Ulrika Randel.
Ulrika Randel. Foto: Privat

Starwoman – Interior and Lifestyle by Anna Åberg

I bloggen Starwoman följer vi Anna Åberg som delar med sig av sitt stora intresse för inredning och vardagslivet med familj och hus, shopping och ett och annat recept. Vackra inspirationsbilder och festliga dukningstips blandas med hennes senaste DIY-projekt.

Vilket är ditt bästa inredningstips?

– Låt det ta sin tid! Skynda inte för snabbt, det kan göra att man investerar i fel saker och behöver byta ut i onödan. Sen är det ju bra att våga lita på egna känslan i stället för att följa trender slaviskt. Det kan vara lättare sagt än gjort ibland, man blir ju hela tiden matad med det ”senaste”, men kör man på sin egen känsla får man förhoppningsvis en inredning som man genuint tycker om, och som då också håller bättre över tid.

Besök Annas blogg här.  

Anna Åberg.Anna Åberg.Anna Åberg.
Anna Åberg. Foto: PICASA 2.6

Inredningsprofilen Svante Öquist

Inredning, mat, trädgård… och lite mera trädgård! På sin blogg bjuder en av Sveriges kunnigaste inredningsprofiler och tidigare chefredaktör för Elle Decoration, Svante Öquist, dagligen på massor av inspiration. Vi får ta del av livet i 1950-talsvillan i Sköndal i Stockholm som han delar med sambo och dotter, full av loppisfynd han gjort genom åren, italiensk design och 60-talsestetik. Inte minst får vi även trädgårdskärlek året om genom det nybyggda växthuset, Svantes senaste glädjepiller.

Ge oss ditt bästa inredningstips!

– Möblera om för att få ny energi, och släpp tankarna på hur saker ”borde” vara. Soffan kan visst stå mitt i rummet, prova och se. Helst ska du vara ensam när du gör om, så att du inte blir distraherad… med grytlappar under möblernas ben går det fint att göra alla tunga flyttar själv.

Besök Svantes blogg här.

Svante Öquist med hunden Musse.Svante Öquist med hunden Musse.Svante Öquist med hunden Musse.
Svante Öquist med hunden Musse. Foto: Per Ranung

Vill du samarbeta med Sköna hems influencers? Kontakta Daniel Troyse, Head of Influencer (daniel.troyse@bonniernews.se).