Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Stureplansmördaren: Dokumentär om Tommy Zethraeus

Stureplansmördaren och fyrabarnspappan Tommy Zethraeus, 52, har avtjänat sitt livstidsstraff och är i dag en fri man – med nytt namn, fast jobb och bostad i Stockholmsområdet. 

I en exklusiv tv-dokumentär i tre delar, som Expressen nu kan publicera, berättar hans juridiklärare Harry Schüssler om mördarens liv utanför murarna. 

Vi möter också tv-profilen Laila Bagge som var på plats när Zethraeus avlossade automatvapnet utanför nattklubben Sturecompagniet, ambulanspersonalen som var först på plats efter skjutningen – och polismannen som tycker att Zethraeus släpptes ut för tidigt. 


Det här är historien om mannen som blev Sveriges mest hatade. 

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.