Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skapa ditt lag – du kan bli Månadens Manager

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Tävla varje månad om 1 000 kronor i presentkort med Premium Manager.

Den nya deltävlingen har just börjat och nu kan du hoppa in för att tävla om att bli Månadens Manager.

Ta ut ditt lag och utmana Hockeysverige i vem som har bäst hockeykunskaper.


Här hittar du Expressen Premium Manager.

En femtedel av säsongen har redan avgjorts och har du missat att vara med från början i Premium Manager är uppförsbacken stor om du vill utmana om priset som årets bästa manager, och priset på 25 000 kronor i resecheckar. 

Men oroa dig inte. Det är inte för sent att hoppa in, och skapar du ett lag i dag så har du ändå chansen att varje månad tävla om priset ”Månadens Manager” som delas ut till den som samlat ihop mest poäng till sitt fantasylag i SHL eller Hockeyallsvenskan. Priset delas ut till den som under fyra matchveckor samlat på sig flest poäng, och är en oberoende tävling av hur det gått i övriga matchveckor vilket betyder att du kan skapa ditt lag i dag och ändå vinna priset.

Priset är ett presentkort värt 1 000 kronor, och presentkortet går att använda för att köpa hockeybiljetter via Ticnet.

Så gör du ett lag i Premium Manager

Premium Manager är ett så kallat Fantasy Manager-spel. Det går ut på att du tar ut ditt eget lag i en idrott, baserat på hur du tror att de spelarna kommer att klara sig under den kommande säsongen.

Först ut i Premium Manager är de svenska högsta hockeyligorna för herrar: SHL och Hockeyallsvenskan.

Det enda du behöver göra för att vara med i turneringen är att skaffa Expressen Premium och logga in. Så länge du är Premiummedlem har du fri tillgång till Premium Manager och kan vara med i alla turneringar som startas. Det kommer fler sporter bara inom några månader. Observera att du måste fortsätta vara med i Premium för att komma åt ditt lag, men så länge du är med kan du fritt gå med i alla turneringar som startar.