Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jonathan Dahlén tar ut sitt drömlag i HA

Jonathan DahlénFoto: BILDBYRÅN
Hockeyallsvenskans största stjärna, Jonathan Dahlén, har plockat ut sitt drömlag i liganGrafik: SportExpressen

Om två veckor gör lagen i Hockeyallsvenskan säsongspremiär.

Likaså SportExpressens nya satsning Premium Manager.

Nu har en av ligans största stjärnor Jonathan Dahlén plockat ut sitt drömlag i ligan - där han petar sig själv men pekar ut en lagkamrat som är given. 

– Jag är för dyr, jag borde vara billigare, säger Dahlén.

 

Här hittar du Expressen Premium Manager!

I Premium Manager kan du utmana dina kompisar, kolleger eller lagkamrater på era hockeykunskaper och för en budget på 100 miljoner skapa ditt drömlag i SHL eller Hockeyallsvenskan och samla på dig poäng under säsongens gång.

I den hockeyallsvenska delen av spelet utmärker sig två spelare extra mycket i värde då de båda anfallarna Tony Mårtensson och Jonathan Dahlén är de två dyraste spelarna - båda värderade till 15 miljoner kronor. 

Och nu har just Jonathan Dahlén fått plocka ut sitt drömlag i ligan.

I sitt lag väljer Timrås stjärna att peta sig själv och i stället lägga 15 miljoner kronor på Tony Mårtensson - två spelare som lär utmana varandra i toppen av poängligan.

– Jag är för dyr, jag borde vara billigare, säger Dahlén om valet att peta sig själv.

Vem i ligan var det mest självklara valet?

– Vår målvakt, Victor Brattström. Utan tvekan!

Väljer duo från Almtuna

I Dahléns lag återfinns utöver målvakten Victor Brattström även lagkamraterna Marcus Hardegård och Jens Lööke. Utöver Timrå-trion har stjärnan plockat ut backarna Brian Cooper, Björklöven, och Alexander Younan, Västerås.

Offensivt har Dahlén valt att satsa på en Almtuna-duo i form av Tobias Liljendahl och Tony Mårtensson samt AIK:s nyförvärv från Leksand, Johan Porsberger.