Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vincent, 14, gick från noll till 100 procents närvaro i skolan

”Snälla mamma!”

Det är min åttaårige son som ligger i kökssoffan och vädjar. Han kallsvettig, orolig och kroppen känns stel. Vincent går i tredje klass och han får ångest av bara tanken att gå till skolan.

Händelsen blev början på en lång period av hemmasittande, en hopplös kamp där jag till och med fick förbjudna tankar om att skicka min älskade son till en fosterfamilj. Samtidigt var jag rädd för att Socialtjänsten skulle ta honom ifrån mig – jag hade ju misslyckats med ett grundläggande uppdrag som förälder.

I dag är Vincent 14 år. Vi är en harmonisk familj igen. Hur det till slut vände?

Det här är vår berättelse.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.