Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sexologens 5 knep för en nystart med semestersex

– I sommar kan semestern bli vad den var tänkt att vara: en tid för att ladda batterierna och fylla på depåerna – i stället för några hysteriska veckor utomlands med sjukt uppskruvade förväntningar, säger Linn Heed, som är psykolog och sexolog.Foto: Ola Axman/TT / OLA AXMAN

Nu har du gått och nött på din partner hela våren och försommaren – och så får du inte ens njuta av en skön solsemester utomlands…

Men det finns oväntade fördelar med att semestra hemma! Låt årets sommar bli en tid för sexuell omstart.

– Både kvinnors och mäns sexlust går upp och ner i långvariga förhållanden. Men botemedlet är att besegra rutinerna, säger sexologen Linn Heed.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Sant och falskt om munskydd: ”De här bevisen är inte svaga”

STOR GUIDE: De skyddar bäst • Länderna med tvång

Barn kan drabbas av hyperinflammation efter covid-19

Följdsjukdomen kan vara dödlig: ”Åldern spelar roll”

Kritiken mot Malou von Sivers växer: ”Pinsamt”

”Ignorant” • ”Tror inte hon förstår” • TV4 slår tillbaka