Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Min sambo skriver till en kvinna – hur ska jag kunna lita på honom?

Sexologen Suzanne Lindström.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Nyligen hade jag och min sambo en kris i vår relation. Jag var osäker på om jag ville fortsätta leva med honom, men vi bestämde oss för att göra ett försök. Häromdagen när jag lånade hans dator för att skicka ett mejl, såg jag ett meddelande från en kvinna. Jag blev misstänksam och öppnade mejlet. Det visade sig vara från en tjej, som han hade kontakt med på en otrohetssajt. När jag scrollade såg jag en lång konversation, där de beskrev på vilket sätt de skulle ha sex med varandra, vad hon skulle ha för underkläder och så vidare. 

När jag konfronterade min sambo sa han att han aldrig har träffat tjejen. Att han kontaktade henne för att han kände sig bortvald och behövde bekräftelse. Det här sårar mig och jag känner äckel. Kan jag lita på min sambo? 

 

Osäker

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Så blir du en grillmästare – här är sommarens bästa gasolgrill

Luras inte av priset – vinnaren och förloraren kostar lika mycket

Familjens bil voltade tre och ett halvt varv efter kraschen

Rattfull man kraschade in i Nellie, 16, som övningskörde • Mannens ord om kvällen

Alice, 19: Läkarna trodde jag skulle komma in i delar

Frontalkrockade med rattfull man • ”Det var bara mos kvar”