Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Madeleine och Marcus berättar: Utforskar varandra med bindning

”En vanlig fördom är att folk tror att det bara är konstiga människor som håller på med det här. Men det är så mycket mer än sex, det är en konstform och en själslig resa”, säger Madeleine.
Foto: Karin Wildheim

Att njuta av att bli bunden och att få dominera genom att binda – för Madeleine och Marcus är det mer än BDSM och en sexuell lek. 

Det handlar om att göra en själslig resa tillsammans.  

– Det är väldigt kraftfullt om man vågar försöka njuta av att bli bunden, men också av att binda för då ser man ju hur den andra njuter, säger Madeleine. 

Här berättar paret om hur de upptäckte den japanska bindtekniken shibari och vad den som är nyfiken ska tänka på innan man testar själv.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Staden som gör allt för att rädda sin krisande flygplats

Triangeldramat på Skavsta • Expressens reporter tog jobb på omstridda Ryanair

”Gretel” och ”Stina” dränkte krogprofil i brännbar vätska

Kvinnornas hämnd: Mördade svensken • Infekterad konflikt

De står bäst – och sämst – rustade inför ett extraval

”Tufft för de mindre” • Opinionen • Pengarna