Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag vill ha sex hela tiden – men min fru mer sällan”

Suzanne Lindström, sexolog, svarar på frågor varje torsdag i Expressen.

Jag har alltid haft ett väldigt starkt sexbehov. Om jag fick välja skulle jag ha sex varje dag med min fru – minst. I början hade vi mycket sex, men efter ett par år var det som att hon tappade lusten. Nu vill hon bara ligga varannan eller var tredje vecka. Det är alldeles för sällan för mig. När jag försöker smeka henne när vi lagt oss, vänder hon ryggen till och säger att hon är trött. Jag älskar min fru, men nu har jag börjat fantisera om andra kvinnor och att skaffa mig en älskarinna. Varje dag stänger jag in mig i badrummet och onanerar. Hur ska jag hantera det här? Jag har läst svaren på dina sexfrågor förut. Jag och min fru har ett jämlikt förhållande, jag bekräftar henne mycket, berättar jämt hur attraktiv hon är och hur mycket jag älskar henne. Har jag en starkare sexdrift än hon?

/Sexsugen

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Familjen sålde huset efter ”Husdrömmar”

Så gick det sen • ”Hade baksmälla” • ”Då kände jag: Vad har vi gjort?”

18 bästa tv-serierna att streama i sommar

GETINGBETYG: Se hela listan här

”Vilket annat lag kan matcha sådan klass?”

SOMMARANALYS FRÖLUNDA ✓ Läget i truppen ✓ Lagdelarna ✓ Sannys tankar