Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jag får aldrig orgasm – är det något fel på mig?

Sexologen Suzanne Lindström svarar om sex och relationer – varje torsdag i Expressen. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Hej Suzanne! Tack för en informativ frågespalt. Jag är en 32-årig kvinna som är uppvuxen med att sex är någonting tabubelagt, och jag tror att det har påverkat hur jag har lyckats (eller inte lyckats) leva ut min sexualitet. Jag hade sex med en man första gången när jag var 27, och även om jag älskade honom och var upphetsad kunde jag mig spänd och nervös och ville bara att det skulle ta slut. Nu är jag singel sedan tre år och mitt sexliv är nere på noll. Jag har provat att onanera men det funkar inte riktigt för mig. Kan det vara så att jag har ett fysiskt fel som gör att jag aldrig har fått orgasm? Vad ska jag göra?

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tegnell: Därför skiljer Sverige ut sig

Det är troliga förklaringen

Kvinnliga mördarna: Så här växte de upp

• Jobbade på Postnord • Utbildad på dansakademi • Verksam i kultursfären

Malin, 34, har fått tio missfall: ”Har påverkat mig på djupet”

Så vanligt är det • Då ökar risken • Malin och Fatima berättar: Så lever vi med sorgen