Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hur vet jag om jag är homosexuell?

Suzanne Lindström, sexolog, svarar på frågor om sex och relationer – varje torsdag i Expressen.
Foto: Colourbox / Colourbox

Jag har haft tankar om homosexualitet och om jag kanske är homosexuell. Har haft tankarna i många år av och till. Ibland känns det som hjärnan vill något annat än kroppen eller till och med lurar mig. Hjärnan kan säga att jag är bög men inte kroppen. Jag har både förnekat och försökt acceptera det ibland. När jag har kollat på gayporr händer inget, jag blir inte upphetsad och får inget stånd. Känns mer ”jaha” och konstigt mest. Jag kan tycka en kille är snygg men brukar även tänka att så skulle jag vilja se ut. Har varit med tjejer och då blir jag upphetsad och får stånd lätt och det känns bra och skönt och härligt liksom. Jag blir även kåt om jag kollar på heteroporr eller lesbisk porr. Men det är väldigt jobbigt med dessa tankar som kommer i alla fall. Jobbigt att inte förstå varför. Är runt 30 år gammal.

/Undrande

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

För att genomföra köpet kommer en reservation på 69 kr att göras på ditt konto. Beloppet återbetalas inom kort.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

M-ledaren: Slut på ”tramset” om SD

Ulf Kristersson om coronakrisen, ”volymer” i migrationen och att förhandla budget med Åkesson

Kristina, 59: Så är det att leva med en sexköpare

Avslöjades av SMS: ”Kan jag åka dit kan vem som helst göra det”

Sex kvinnor: Därför är vi stolta över våra underliv

Fyra av tio svenska kvinnor skäms • Tanya, 38: ”En källa till kraft och energi”