Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hur stoppar jag mig själv från att få fontänorgasm?

Suzanne Lindström, sexolog, svarar på frågor om sex och relationer – varje torsdag i Expressen.

Hej, jag är en kvinna på över 70. Har fått ”vanlig” orgasm då och då, framför allt vid oralsex och egen stimulering. Orgasmerna var väldigt djupa och hela kroppen riste. För något år sedan fick jag min första fontänorgasm vid oralsex och upptäckte att jag i princip kunde få hur många orgasmer jag ville efter varandra. Fem, sex gånger är inget ovanligt när jag stimulerar mig själv och de kommer snabbt. Så vad är problemet? undrar säkert många. Har nyligen läst att fontänorgasm egentligen inte är orgasm, utan en utlösning. Visst är den skön, men det kommer inte i närheten av en vanlig orgasm. Dessutom är det vått och kladdigt. Så min fråga är hur man stoppar fontänorgasmen för att få en vanlig orgasm. Jag saknar djupet och intensiteten och skulle vilja slippa att skydda lakan och sängkläder.

/Ulla 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

För att genomföra köpet kommer en reservation på 69 kr att göras på ditt konto. Beloppet återbetalas inom kort.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Så många äldre har dött eller smittats av corona där du bor

UNIK LISTA: Kommunerna som är hårdast drabbade

Årets stora guide: Här är de 25 bästa rosévinerna

Expertens betyg på Systembolagets viner

Stjärnorna som har varit otrogna

• Smög runt i skogen • Påkommen i garderoben • Bildbevisen