Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hur slutar jag jämföra mig med alla på Instagram?

Det är tyvärr inte helt ovanligt att man mår dåligt av pressen att framstå som lyckas i sociala medier, säger Beata Jungselius.Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN

Jag kollar Instagram och Facebook varje dag, jag kan liksom inte sluta. Samtidigt mår jag dåligt av det. Jag jämför mig med mina vänner och känner jämt att jag inte duger eftersom alla andra verkar ha ett mycket mer innehållsrikt liv och mycket mer pengar än mig. När jag själv lägger upp bilder tar jag ofta bort dem med en gång eftersom jag är rädd att inte få några likes. Har du några tips på hur jag bör tänka för att må lite bättre kring det här?

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Kosttillskotten som funkar – och de som bara är bluff

Experterna förklarar • ”Då kan tillskott hjälpa”

”Han är bäst – är en riktig supervärvning”

SVENSSON, DAHLÉN och LINDSTRÖM listar säsongens 25 bästa värvningar

Så gick det efter ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor”

• Kärlekslivet i dag • Kraschen • ”Vågar inte ens närma sig mig”