Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fredrik, 51, och Janie, 38: Så gjorde vi för att njuta ännu mer av sex

”Det krävs övning, men det positiva är att varje litet steg för er närmare varandra”, säger Janie Petersen, som tillsammans med sin partner Fredrik också lär ut metoden.
Foto: Theresia Köhlin

Mindre gräl, ökad sensualitet, skönare sex och längre njutning utan för tidig utlösning. Det låter kanske som en dröm. Men med en enkel metod kan du få allt detta. 

Relationscoachen Janie Petersen, 38, hade tidigare problem med bristande lust.

– Jag visste varken vad jag eller min vagina ville, säger hon.

Men med nuvarande partnern Fredrik Swahn, 51, är allt annorlunda. Redan första gången de älskade beskriver hon att det var som att hennes vagina sjöng

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Exklusiv dokumentär i Expressen TV

Bästa matjessillen till midsommar – stort test

Betyg på 9 märken: Doftar fräscht Lagen är slemmig

De lämnade stressen – flyttade in i ett ödehus

Trenden att renovera övergivna hus växer • ”Jag ser inte ett ruckel, jag ser ett paradis”