Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Felicia, 27: Jag skäms inte för att jag porrsurfar

Felicia Thor, 27, är en av de svenska kvinnor som regelbundet kollar på porr. ”Jag skäms inte för att jag porrsurfar.”Foto: Theresia Kölin/Amelia

Första gången Felicia Thor såg en porrfilm var hon tonåring. I dag surfar hon regelbundet in på sin favoritsida på nätet. 

Enligt en undersökning från Folkhälsoinstitutet tittar kvinnor i åldrarna 16-29 mer på porr än kvinnor i andra åldersgrupper.

– Om fler tjejer vågar vara mer öppna och prata om det så tror jag att det blir mer accepterat och att vi inte behöver skämmas för det, säger Felicia Thor i en intervju med magasinet Amelia.

Expressen Premium

Välkommen till Premium!

För bara 69kr/mån får du tillgång till alla artiklar. Expressen Premium är en digital prenumeration. Du har ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

”En stor omställning – vi var ihop i tio år”

BAKOM KULISSERNA på världscupen i Ruka

Blesa, 39, misstänkt mördad på hotell i Stockholm

”Oroliga att det ska ha något att göra med hans engagemang”

Västsvenska grannfejderna skulle lösas i tv – så gick det

Grannen flyttade • Bor kvar i huset • ”Det är värre i dag”