Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Experternas tips: Så börjar du dejta efter din skilsmässa

Camilla Øvestad, 31, gick igenom en skilsmässa och därefter ytterligare ett tufft uppbrott. Men i dag är hon återigen lyckligt kär.
Foto: Privat / Dagbladet

Premium: Camilla Øvestad, 31, hade inga tankar på att träffa någon ny efter två tuffa uppbrott – men plötsligt hände det igen. 

Det finns ungefär lika många äktenskap som skilsmässor, och en skilsmässa är en av de största kriser en person kan uppleva. Men det finns hjälp att få för att komma på fötter igen och våga kasta sig ut i dejtingvärlden.
Här ger experterna sina bästa tips. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

Min pappa bröt all kontakt – vad händer med arvet?

Premium: Birgitta Piper: "Inte helt självklart"

Tina Turners sista tid – grannarna berättar

Premium: Lyxshoppingen och bilen • Kärleken med maken

Nya hoppet om Maddie efter tyska upptäckten

Premium: 20 påsar hittade vid vattenreservoar • Gåtorna i utredningen