Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

15 000 har svarat: Så är svenskars sexliv

. I undersökningen tydliggörs de stora könsskillnader som fortfarande råder när det gäller hur kvinnor och män upplever sex.

Dubbelt så många kvinnor som män saknar sexlust. Och det är betydligt vanligare att kvinnor är för trötta eller stressade för att ha sex, eller att man ställer upp på sex fast man egentligen inte vill. Det visar en ny, stor kartläggning av svenskars sexliv.

– Det finns en sexstress i vårt samhälle, vi borde ta bort själva samlagsfokuset, säger Suzann Larsdotter, sexolog på RFSU.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Bilden visar en tydlig markering mot Trump

Det räcker med en tweet – USA har en normal president igen

Lasch enorma lönekrav – hit kan han gå i Sverige

✓ Har nobbat storbelopp ✓ Det avgör LIF-stjärnornas framtid ✓ Rivalernas möte i fiendeland

”Jag gick från yrkeskvinna till att ligga bältad och skrika om hjälp”

Anna, 49, blev svårt utbränd – så tog hon sig tillbaka