Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Liberaler är bekymrade över vart M är på väg”

Expressens Maggie Strömberg träffade Centerpartiets Anders W Jonsson hemma på hans gård.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Premium: Anders W Jonsson är partiledarvikarien som vände hela den politiska debatten om corona. Han var först ut med att säga att regeringen måste byta strategi och han håller fast vid det kravet.

Han är säker på att Stefan Löfven kommer att hedra överenskommelsen om las och han tycker att Ulf Kristersson ska tala klarspråk om Sverigedemokraterna. 

– Om Moderaterna på riktigt vill inleda ett budgetsamarbete med SD tycker jag att Ulf Kristersson ska vara vuxen nog att säga just det. 

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Tyska vänstern vill omvärdera Förintelsen

Premium: ARVID JURJAKS: Ska just det folkmordet ha en särställning?

Sparprofilens råd när det skakar: ”Härda ut”

Premium: ”Hur långt bort är en börskrasch?” • Svaren på frågor om ✓ BOLÅNET ✓ AKTIER

Leif Inge var ofrivilligt oskuld i mer än 35 år

Premium: Kände skam och utanförskap: ”Självkänslan var i botten” • Plötsliga vändningen