Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hårda orden om S på slutna MP-mötet

PÅ VÄG UT? Stefan Löfven och Isabella Lövin i tisdags. Presskonferensen handlade om coronakommissionen, men båda fick ett flertal frågor om regeringspartiernas olika syn på migrationspolitiken.Foto: ALI LORESTANI / TT NYHETSBYRÅN

I flera år har allt handlat om att kunna sitta i regering. Miljöpartiet har svalt det mesta. Den här veckan tog det slut.

– De har hybris. De tror att de kan göra vad som helst mot oss, säger en av alla de miljöpartister som nu fått nog.

För Socialdemokraterna spelar det ingen roll. Migrationen måste lösas ut.

Expressens Maggie Strömberg berättar om två partier som styrs av sin ånger och varför Sverige kan få en regeringskris ovanpå allt annat detta år.

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Här är Ica-profilernas okända tragedier: ”Kan inte ta in det”

Skådespelarens svåra tid efter pappans självmord

Så många är smittade där du bor – se listan

Coronaläget kommun för kommun • ”Är allvarligt”

”Det är så sorgligt att inte längre vara snygg”

LINDA SKUGGE möter feministikonen Nina Björk