Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator

”Folk i Vivalla vet inte vad de röstar på”

PremiumÖREBRO. Dödsskjutningar, upplopp och kapade polisbilar.

Våldsspiralen fortsätter i Örebro, trots att kommunen inlett Sluta skjut-projektet – ett av Socialdemokraternas kriminalpolitiska flaggskepp.

Samtidigt vill Vivalla-sonen och C-politikern Abdulrahman Ibrahim Muhammed se mer politik, inte mindre, i de mest drabbade områdena. I hans ögon är det en fråga om demokratins överlevnad. 

– Jag blir irriterad över att folk i Vivalla inte vet vad de röstar på. En del knyter samman S med socialbidrag, säger han.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.