Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Donald Trump är ingen stor konservativ tänkare”

Ulf Kristersson beskriver Moderaternas nya idéprogram som ”en mardröm för en nyhetsreporter”. I en intervju med Expressens politiska kommentator Viktor Barth-Kron ger han bland annat sin syn på vad som bygger gemenskap i ett samhälle.
Foto: OLLE SPORRONG

■■ Politiker klagar ofta på att de bara får frågor om opinionsmätningar och politiskt spel, när man i stället borde prata om ideologi och visioner. Därför tänkte vi ge dem chansen att få som de vill.

■■ Expressens Viktor Barth-Kron möter nu ledande politiker för att prata om deras större planer för Sverige. Målsättning: Att testa argumenten och låta de intervjuade prata till punkt – åtminstone så länge de svarar på frågan.

■■ I dag: Ulf Kristersson, vars moderata samlingsparti i helgen lanserar sitt nya idéprogram. Här pratar han om vad som egentligen bygger gemenskap i ett samhälle, om moderater som tjänar pengar i välfärden och om varför han inte räds SD:s utmaning om högerns ungdomar.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

7 olika metoder för en vassare käklinje – med och utan kirurgi

Experter: Metoderna som biter på dubbelhaka och ”hamsterpåsar” • Bilder före och efter

Ebba reagerar på bilden: ”Fult gjort”

Ebba Andersson i stor intervju inför VM ✓ Försvarar sin lillebror ✓ Pekar ut Johaugs svaghet

Tove och Benjamin tog över herrgården: ”Drömliv”

Paret förändrade sina liv och renoverade upp gården från 1700-talet