Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vi porrskådisar är de som testar oss mest”

LOS ANGELES, USA.  

Michael Stefano, 51, har egentligen slutat med porr, efter att ha legat med lika många kvinnor som i ett mindre svenskt samhälle. Han är trött på branschen. Men pandemin har tvingat honom tillbaka.

Till skillnad från på andra håll är aktiviteten nu åter febril i porrens Los Angeles – trots coronakrisen. 

Den pengastinna porrindustrin har beskrivits som en föregångare inom smittokontroll. Här har årtionden med hiv lärt människor vad ett virus kan kosta.

– Jag utsätter mig för en risk när vi har sex utan munskydd. Men vi porrskådisar är också de som testar oss allra mest, säger svenskättade Siri Dahl, 32, medan hon gör sig redo för dagens filminspelning.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.