Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnkocken försvann in i missbruk – så vände livet

”Det var tjuvar, knarkare och alkoholister, det var allt du kan tänka dig och det var en lockande miljö”, säger Daniel Höglander om tiden på restaurangerna i Stockholm runt sekelskiftet.Foto: OLLE SPORRONG

Han var stjärnkocken som föll från restauranghimlen.

Efter en livskris vände han sig till alkohol och började dricka sig full på jobbet.

En natt nådde han botten.

– Den fysiska smärtan som jag kände vill jag aldrig någonsin uppleva igen. Det kändes som att hela kroppen vändes ut och in.

Nu berättar Daniel Höglander om hur livet vände – och hur han tog sig tillbaka till toppen med sin restaurang Aloë.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Experter: Så tar du hand om dina gamla föräldrar

Stor guide: Det har du rätt till som anhörig • Steg för steg – så gör du

Anja levde i extremhögern: ”De utnyttjar oss kvinnor”

Hade relationer med män i toppskiktet • ”Örfilar så hårda att det tjöt i öronen”

Vårdens hemliga vapen mot en coronakatastrof

Används vid extremt läge