Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smittan ökar – så ska du tänka kring vinterresan

statsepidemiolog Anders Tegnell betonar att det är mycket för den enskilda resenären att hålla koll på.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Thailand släpper för närvarande inte in turister.Foto: SVEN LINDWALL
Skidåkning i Sverige går bra. Agnes Wold ger tummen upp åt inrikesresor: ”Om du är i en stuga i fjällen eller var du är - det spelar ingen roll. Det viktiga är att du inte går på en massa blöta fester eller sjunger i kör och så där.”Foto: LUKAS GOJDA - STOCK.ADOBE. / ADOBE STOCK

Röda dagar över jul och nyår betyder resor för många svenskar. 

Men var får man egentligen resa under coronapandemin – och vad säger experterna? 

– Det kan komma nya regler med kort varsel som kan göra resan oerhört mycket mer komplicerad än vanligt, säger statsepidemiolog Anders Tegnell till Expressen. 

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Därför kan Johan Glans samla miljonerna på hög

Komikerns bolag går som tåget • ”Folk kastar pengar på mig”

De rikas lekstuga: Nya överklassen i Marbella

Yngre svenskar tar över på solkusten • ”Omöjlighet att återvända till Sverige”

Utbrottet: ”Ligger du med min fru?”

Tysons ilska mot Trump – sedan blev de vänner