Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ridlärarens sambo Anna om mardrömmen på hästgården

När Anna Bohlin var 16 år tog ridläraren hennes oskuld. Han var dubbelt så gammal och hon avgudade honom. 

Hon blev lovad ett liv som stjärnryttare. Istället blev hon berövad sin tonårstid och fast i en skräckfylld relation med ridläraren som förgrep sig på unga stalltjejer. Trots att han dömdes och avtjänade ett fängelsestraff stannade Anna hos honom. 

Det är först nu, tre år efter hans död, som Anna och barnen vågar berätta om helvetet på hästgården. 

– Ens gränser för vad som är normalt flyttas, och hjärnan är bra på att förtränga. Mina barn har berättat om misshandel jag inte ens minns, som när jag låg på stallbacken och han slog mig med en piska. Jag har inget minne av det, berättar Anna. 

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Förläng sommaren med Premium

Läs alla artiklar gratis fram till 30 september, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.