Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ny studie: Corona smittar inte via ytor

En ny studie gjord av den amerikanska folkhälsomyndigheten CDC har kommit fram till att coronaviruset nästan aldrig smittar via ytor.

Enligt forskaren Ali Mirazimi är det här något man har vetat om länge, men rådet sedan pandemins start har ändå varit att man ska tvätta händerna noga.

Men innebär studien att vi har tvättat och spritat i onödan? Hör Anders Tegnell och Ali Mirazimi om varför de fortfarande vill att vi ska tvätta händerna och hur smittan riskerar att spridas om vi inte gör det.

Se inslaget i spelaren nedan.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Tinderdejten tog över småbarnsmammans liv

Så misstänks mannen ha kontrollerat kvinnan • Orden om våldet

Gunilla Perssons miljonärsdejtande

”Det är bara celebriteter och miljonärer”

Här är svenska paren som tjänar bäst – sök där du bor

SE I LISTAN: Kolla din kommun • Stora löneskillnader