Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lyxområdet kommer att slukas av havet

KEY LARGO. I Stillwright Point i Key Largo säljs de billigaste husen för fem miljoner kronor. Samtidigt spås marken ligga under vattenytan om 50 år – på grund av den stigande havsnivån.

– Man hindras från att leva ett normalt liv, säger Emelie Caldwell Stewart, som köpt en Jeep för att kunna ta sig fram i det område som delvis täckts av vatten under 60 dagar i år.

Invånarna här bevittnar klimatförändringarna från första parkett, men många tvivlar på orsaken.

– Det kan ha något att göra med den globala uppvärmningen. Men här i området tror vi snarare att det har att göra med hur nära månen jorden är för tillfället, säger en ung kille.


När du läst texten får du gärna dela med dig av tankar och kommentarer i fältet längst ner.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Unikt erbjudande: Expressen Premium gratis i tre månader

Expressen Premium är en digital tillsvidareprenumeration. Kostnadsfritt gäller de tre första månaderna, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 3 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.