Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Lyxområdet kommer att slukas av havet

KEY LARGO. I Stillwright Point i Key Largo säljs de billigaste husen för fem miljoner kronor. Samtidigt spås marken ligga under vattenytan om 50 år – på grund av den stigande havsnivån.

– Man hindras från att leva ett normalt liv, säger Emelie Caldwell Stewart, som köpt en Jeep för att kunna ta sig fram i det område som delvis täckts av vatten under 60 dagar i år.

Invånarna här bevittnar klimatförändringarna från första parkett, men många tvivlar på orsaken.

– Det kan ha något att göra med den globala uppvärmningen. Men här i området tror vi snarare att det har att göra med hur nära månen jorden är för tillfället, säger en ung kille.


När du läst texten får du gärna dela med dig av tankar och kommentarer i fältet längst ner.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.