Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lägenheterna som gjorts till bordeller

”Det kändes väldigt konstigt när man kom in där, lite småruggigt. Obehagligt”, säger Eva om hur det var att kliva in i lägenheten.Foto: SVEN LINDWALL

Utan ägarnas vetskap har en stor mängd lägenheter som hyrts ut i andrahand på senare tid använts som bordeller. 

”Eva” trodde att hon hyrde ut sin lägenhet till en välklädd kvinna från innerstaden som låg i skilsmässa. I själva verket skedde det minst 175 sexköp i hennes bostad under en treveckorsperiod. 

– Det syntes väldigt tydligt: Lotions på borden, handdukar, våtservetter och ja… man fattade att någon hållit på där, säger hon. 

Här är berättelsen om hur hennes – och troligen hundratals andra lägenheter – i Stockholms innerstad förvandlats till bordeller i samband med att de hyrts ut. 

Expressen Premium

Halloweenerbjudande: Läs Premium fritt året ut

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 31 december 2020. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “JA – GRATIS ÅRET UT” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Nya larmsiffrorna om Sveriges pensionärer

15 procent fattigpensionärer • ”Tragiskt” • Så kan du rädda din ekonomi

Dansbandsstjärnorna – de tjänar mest och minst

En har elva bilar i sin fordonspark – en annan två mopeder

Experterna svarar: Vilken snussort är mest skadlig?

Portionssnus • Lössnus • Tobaksfritt