Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lägenheterna som gjorts till bordeller

”Det kändes väldigt konstigt när man kom in där, lite småruggigt. Obehagligt”, säger Eva om hur det var att kliva in i lägenheten.Foto: SVEN LINDWALL

Utan ägarnas vetskap har en stor mängd lägenheter som hyrts ut i andrahand på senare tid använts som bordeller. 

”Eva” trodde att hon hyrde ut sin lägenhet till en välklädd kvinna från innerstaden som låg i skilsmässa. I själva verket skedde det minst 175 sexköp i hennes bostad under en treveckorsperiod. 

– Det syntes väldigt tydligt: Lotions på borden, handdukar, våtservetter och ja… man fattade att någon hållit på där, säger hon. 

Här är berättelsen om hur hennes – och troligen hundratals andra lägenheter – i Stockholms innerstad förvandlats till bordeller i samband med att de hyrts ut. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Experterna: 10 aktier du ska köpa och hålla hårt i

Aktieproffsens tips: ”Befäster sin comeback” • ”Dyr - men stark” • ”Personlig favorit”

Det är SD:s verkliga trovärdighetsproblem

Efter senaste skandalen – kan ens Jimmie Åkesson svara på frågan?

Pandemin kan vara över i Sverige

Forskare: Danmark borde ha gjort som Sverige