Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Kallar sig ”sexsekt” – varvar småbarnsliv med amatörporr

De ville starta ett nytt liv på landsbygden med sin polyamorösa BDSM-familj, men började arbeta för en exklusiv sajt för amatörporr och blev tvungna att ge sig ut på vägarna igen för att kunna ägna sig åt sin egen form av sexuella uppfyllelse. 

Mathias, 31, Joni, 32, Maya, 32, och Solstice, 20, i sexkollektivet Beyond Nudity lever på gränsen, ständigt på flykt från den svenska vanligheten.

Panka, med en ettåring i bilstol och en trasig gammal bil som stannar flera gånger om dagen fiskar de upp bortslängd mat ur soporna, soffsurfar och delar på allt, inklusive att sälja sex, göra porr och byta bajsblöjor.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.