Premium:

Hemliga sällskapets fester – gruppsex i slott och villor

De kallar sig ”Det hemliga sällskapet”. En grupp med utvalda medlemmar av vilka merparten är småbarnsföräldrar. De träffas på fester där de minglar, knyter kontakter och har sex med varandra.

 – Det är allt från miljardärer till städare som kommer. Vi håller stenhårt på sekretessen, berättar småbarnspappan ”Erik”, som arrangerar festerna tillsammans med sin sambo ”Sofia”.

Expressen fick tillträde till ett av deras partyn, i en villa utanför Stockholm.

Efter någon timme är sexlekarna i full gång på madrasser, sängar och divaner.

– Vi är här för att träffa spännande människor och ha häftiga erotiska möten, säger ”Vera” som är på festen med sin sambo ”Martin”.

Reportaget innehåller bilder av sexuell karaktär.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.