Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Skådespelaren Frida Farrell låstes in och såldes till olika män

Hon hade utlovats ett modelljobb i London. Men när mannen låste dörren och stoppade nyckeln i fickan förstod skådespelaren Frida Farrell, då 23 år gammal, att något var fel. 

– Jag blev iskall i kroppen och frös fast. Han vände sig om och tog fram en lång, stor kniv, säger hon.

Under tre skräckfyllda dygn såldes hon till olika män.

I dag ser hon sig själv som en överlevare, inte ett offer. Nu är hon aktuell med en film som hon hoppas ska göra att fler släpper skammen och vågar prata.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.