Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Flickans hämnd och gängkriget i Örebro

Våldtäktsutredningen läggs ner. 

Då lurar hon in de utpekade gärningsmännen i en fälla och attackerar en av dem med kniv.

Några månader senare misstänks hon för en dödsskjutning tillsammans med tre andra – och befinner sig mitt i det eskalerande gängkriget i Örebro.

Samtidigt som spåren i konflikterna leder till de ökända Stockholmsgängen Shottaz och Vårbynätverket går en av huvudpersonerna i ”pension”:

– Det finns inget för mig här. Jag är inte störst, bäst och vackrast längre, säger gängledaren.

Det här är en berättelse om en 18-årig kvinna som känner sig sviken av rättssamhället och en våldsspiral i Örebro som aldrig verkar ta slut.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.