Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det första uppdraget är alltid att döda någon”

Han kallar sig för Christiano de Jesus och säger att han inte fäster sig vid vad hans advokat säger om hans framtid. ”Gud är min bästa advokat”.Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
Längst bak skymtar cellen enda toalett i häktet i Soyapango. Ett trettiotal fångar delar på den.Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
I staden Soyapongo försöker polisen återvinna mark. Många av stadens yngre män arbetar för de kriminella nätverken.Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM

EL SALVADOR. I det kriminella gänghelvetet El Salvador skickar den nya regeringen ut både militär och polis mot ungdomsmördarna. I de överfulla fängelserna hålls gängen isär för att förhindra att de mördar varandra.

– Jag känner vittringen av krig och blod. Vi kommer att mörda poliser, säger gängmedlemmen som kallar sig Den Kriminelle.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.