Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina, 33: Porr görs för att ge män dålig självkänsla

Carolina är förbannad på de män och kvinnor som sett hennes porrfilmer och tagit sig rätten att döma henne. ”Det blir inte mer hycklande än så”, säger hon.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet

På en vild knarkfest i Los Angeles träffade hon en tjej i porrbranschen som hjälpte henne få kontrakt med en modellagentur. 

Snart blev Carolina porrstjärna. 

Men hemkomsten efter tre år i USA blev chockartad. 

– Jag har blivit kallad hora, tafsad på och fått höra att jag borde skämmas av män som suttit och runkat till filmerna jag varit med i. Det blir inte mer hycklande än så, säger Carolina. 

Hon är övertygad om att stor porrkonsumtion är skadlig – bland annat för att många män inte förstår hur mycket som är fejkat.  

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Experternas värdering – så mycket är huset värt

700 000 kronor mer än vad KD-ledaren Ebba Busch betalade

Så undviker du imman på glasögonen

Bästa råden med munskydden • Det här ska du undvika

Ebba Busch polisanmäld i infekterade husstriden

Bekräftat: Förtalsanmälan har kommit in • Busch: ”Mediaspel”