Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carolina, 33: Porr görs för att ge män dålig självkänsla

Carolina är förbannad på de män och kvinnor som sett hennes porrfilmer och tagit sig rätten att döma henne. ”Det blir inte mer hycklande än så”, säger hon.Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet

På en vild knarkfest i Los Angeles träffade hon en tjej i porrbranschen som hjälpte henne få kontrakt med en modellagentur. 

Snart blev Carolina porrstjärna. 

Men hemkomsten efter tre år i USA blev chockartad. 

– Jag har blivit kallad hora, tafsad på och fått höra att jag borde skämmas av män som suttit och runkat till filmerna jag varit med i. Det blir inte mer hycklande än så, säger Carolina. 

Hon är övertygad om att stor porrkonsumtion är skadlig – bland annat för att många män inte förstår hur mycket som är fejkat.  

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

”The Swede” dömdes till döden för mord i New York

Den osannolika historien om Gunnar Jansson från Malmö

Så gick det efter ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor”

• Kärlekslivet i dag • Kraschen • ”Vågar inte ens närma sig mig”

Svenskarna som drar in miljarder på casino

Anonyma ägarna bakom Evolution Gaming – så byggde de ett imperium