Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Annika, 61, bor i husbil på heltid: ”Vill inspirera fler”

Frihet på hjul. När alla barnen var utflugna passade Annika Elgeskog på att förverkliga sin dröm om ett liv med färre prylar och större rörelsefrihet.
Foto: Anna Rehnberg

Annika Elgeskog, 61, lever året om i ett enkelt rum med ratt – perfekt, tycker hon. Visionen är att gå i tidigare pension, bli influencer och resa runt i världen.

– Jag behöver inte bo fast, på samma plats längre. Mina barn har ju flyttat hemifrån och jag vill ta tag i mina drömmar, säger hon.

Här berättar Annika om hur hon rensade ut sitt liv på prylar – sånär som på fyra flyttkartonger med minnen – för att kunna leva sin dröm.

Expressen Premium

Förläng sommaren med Premium

Läs alla artiklar gratis fram till 30 september, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Björn Rosenströms känga till ”pk-Sverige”

Fick nobben på grund av texterna • Ger sin bild av ”Gift vid första ögonkastet”-bråket

”De spelar min musik och driver med mig”

Amadeus Sögaard om succésäsongen och musikkarriären: "Är sin egen chef"

Test: Här är den allra godaste vaniljglassen

✓ Stora prisskillnader mellan glassarna ✓ Glassen som är tydlig vinnare