Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingemars fru Agneta blev dödad av älg vid stranden

”Framför allt handlar boken om en människa – en människa som pekades ut som hustrumördare i fem månader, utan att polis och åklagare hade minsta lilla bevis”, säger Ingemar Westlund.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Agneta, 63, hittades mystiskt död efter en skogspromenad med hunden Yocke – samma kväll greps hennes make, misstänkt för mord.

– Jag bönade på mina bara knän till polisen inför begravningen: "Berätta vad misstankarna mot mig består i?" Men jag fick begrava min hustru misstänkt för att ha mördat henne, säger Ingemar Westlund, 79.

Tio dagar tillbringade han bakom galler och grindar. 

Nu kommer boken ”På osannolika skäl”, skriven av Hannes Dükler, där Ingemar Westlund skräckfyllda tid som misstänkt mördare skildras.


Läs ett exklusivt utdrag ur boken här – om natten då Ingemar hittade sin hustru Agneta död.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Maddes turbulenta tid med Chris i USA

”Jag hoppas att situationen ändras snart”

Programledaren rasande – river kontraktet i ”Lyxfällan”

”Aldrig varit med om maken” • Så lever paret i dag

Trebarnsmamman: Så är mitt liv som daytrader

41-åriga Patricia om bästa affärerna • Så agerar hon 2021