Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ygeman: Skillnaderna i pris är orimligt stora

”De som har ett för krångligt system och för höga priser kommer inte att klara sig på marknaden”, säger Anders Ygeman.Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Laddinfrastrukturen som ska förse våra elbilar och laddhybrider med energi är snårig. 

Det är inte minst stora skillnader i hur mycket vi behöver betala för att ladda elbilarna, vilket fått energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman att reagera.

– Prisskillnaderna är orimliga men jag ser helst att branschen kan reglera det här själva. Misslyckas de kan vi agera med lagar och regler, säger han.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Magiska knepet som får dina sparpengar att växa

Experten: ”Borde undervisas i skolan”

Sveriges hemligaste gata: Miljonärer bor vägg i vägg

Renoverar för 10-tals miljoner • ”Inte lätta att hitta”

Kokainmobilen startade striden – sms:en inifrån

Unik inblick: Girigheten bakom mordvågen i Stockholm