Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bildbevis: Här förbereder Tesla för rekordet – med extra vass Model S

Elon Musk menade allvar när han förra veckan skrev att Model S ska ge sig ut på Nürburgring. Tack vare våra spionbilder är det tydligt att det är någon form av rekordförsök Tesla ska ge sig på.Foto: CarPix / CarPix
Elon Musk menade allvar när han förra veckan skrev att Model S ska ge sig ut på Nürburgring. Tack vare våra spionbilder är det tydligt att det är någon form av rekordförsök Tesla ska ge sig på.Foto: XINHUA/AVALON.RED / STELLA PICTURES/XINHUA/AVALON.RED B950

I förra veckan presenterade Porsche elbilen Taycan som redan hade slagit nytt Nürburgring-rekord i den nya klassificeringen fyrdörrars elbilar. 7 minuter och 42 sekunder är tiden för andra elbilstillverkare att slå.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Två träningspass som är perfekta att göra utomhus

Så håller du dig i form • ”Gör det enkelt”

Läkarna: Så påverkas du av corona – vid övervikt

Oro i läkarkåren • ”Kan tippa över kanten”

5 experter svarar: Då kan coronakaoset vara över

Olika scenarion • Hur orolig bör vi vara?