Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Värsta klagomålen från svenskarnas semestrar

Besvikelsen kan vara stor när semestern inte blir som man tänkt sig. Expressen har gått igenom sommarens ärenden om charterresor till Allmänna reklamationsnämnden. Foto: IZABELLE NORDFJELL / EXPRESSEN

Få saker kan skapa lika stor besvikelse som när en härlig semesterresa inte går som man tänkt sig. 

Under juni och juli månad kom nästan 70 ärenden in till Almänna reklamationsnämnden mot de största resebolagen: Tui, Apollo, Ving och Solresor. 

Expressens har gått igenom alla berättelse och hittat allt från skadedjur på rummet till jacuzzis som inte fanns – och krav om att flytta till familjehotell på spännande singelresan. 

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.