Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Test och stor guide: Här är den bästa stavmixern

En bra stavmixer underlättar köksarbetet.
Foto: SHUTTERSTOCK

En stavmixer kan verkligen användas för att underlätta köksarbetet. 

Den kan hacka, skära, mala, mosa, purea och mixa de flesta livsmedel och är perfekt om man ska göra majonnäs eller pesto. 

Det finns många olika modeller att välja bland – vi har valt att testa mixrar i toppskiktet. De har alla starka motorer och är något tyngre än enklare modeller, vilket är viktigt för att de ska klara tuffare jobb som pesto eller hummus. 

Kolla vilken som passar dig bäst och vilken mixer som blev testets vinnare – guide, betyg och plus och minus för varje varumärke. 

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

De ärver Norges största förmögenhet – 100 miljarder

Pappan: Ska inte ha samma arbetsvardag som jag

Alla vill renovera – men brist på virke i sommar

Byggjättarnas rekordvinster • Renoveringar har ersatt resor

Muthärvan kryper närmare Ericsson tre senaste vd:ar

Åklagaren: ”Vi ska gå till botten med det här”