Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slipp en barrande gran! Så sköter du din julgran på bästa sätt

Det gäller att ta hand om granen på rätt sätt för att den ska hålla sig grön och inte barra. Här får du veta hur du lyckas!
Foto: Istock

Premium: Hur ska en julgran skötas om på bästa sätt? Det finns en hel vetenskap bakom granskötsel och vad man ska tänka på för att få den att hålla så lång tid som möjligt – utan att barra.

Här är expertens viktigaste råd du ska följa (och misstagen att undvika!) för att få en gran som håller sig grön och grann.

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Motdraget i lyxbråket: 25 000 sidor väderdata

Premium: Kryssningsarvtagarnas drag i bråket om miljonärsidyllen

Tennisikonen: ”Jag har tyckt synd om honom”

Premium: McEnroe på plats för att hylla vännen Henrik Lundqvist • Avslöjar duellerna

Einhorns nya bok är ett karaktärsmord på Tegnell

Premium: VICTOR MALM: Krigsskildring om coronapandemin