Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skapa din drömgarderob – lyx och smarta budgetknep

Oavsett om du är ute efter en smart garderobslösning till sovrummet eller ett eget superlyxigt dressingroom, ger vi dig tipsen hur du lyckas med din drömgarderob!
Foto: Istock

Premium: För att skapa en egen walk in closet behöver du varken ha ett extra rum eller en kappsäck full med guldpengar. 

Faktum är att det kan vara billigare att bygga en härlig och praktisk klädkammare än att köpa vanliga garderober – samtidigt som den ökar värdet på din bostad.

Oavsett om du är ute efter en smart garderobslösning i sovrummet eller ett eget superlyxigt dressingroom, ger vi dig tips på vad du ska tänka på när du skapar din drömgarderob!

Expressen Premium

Välkommen till Premium! 50% rabatt första månaden

Testa Expressen Premium och få tillgång till alla artiklar för bara 39 kr den första månaden. Därefter betalar du ord. pris 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se och alltommat.se i din prenumeration.

Utvald livesport ingår!

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Så kan din blodgrupp skydda dig mot omikron

Premium: Ny studie: Sambos med samma blodgrupp smittar mer

Missnöje efter Dadgostars flört med män i bruksorter

Premium: Strid i Vänsterpartiet mellan ”klimatkamrater och industrikamrater”

Kims stora kärlek tog sitt liv – Wilma blev bara 21 år

Premium: ”Det kändes som att bröstkorgen skulle sprängas”